NEw YoRk

Förlåt för usel uppdatering. Har haft det stressigt med skolan och har inte annars heller använt datorn lika mycket. Därför har det blivit lite svagt med inlägg.
Idag har jag haft ett nationellt prov som totalt sket sig. Kunde inte ens räkna världens lättaste räkningar. Så kan det väll gå ibland.
Under dagarna som gått har jag tränat nästan varje dag och så har jag hängt på stan. Imorgon blir det avfärd till New York, längtar! Ska shoppa loss ända tills pengarna är slut. Vet inte hur uppdateringen kommer se ut, beroende på om hotellet har wifi. Vi har dessutom ett ganska fullt schema så får se om jag har tid någongång. Annars blir det ett par bildbomber efter resan med alla foton.
Nu ska jag börja packa hehe lite sent ute, men ska endast ta med mig en skjorta eller två för där blir det sedan nya inköp.

Hungergames

Idag har jag varit på Hungergames med Ellen och Sandra. Mötte upp Ellen före filmen och vi tog igen med pratandet för vi har inte sätts på evigheter. Lite före filmen började så kom Sandra också till tennispalatset. Tyckte filmen var helt okej inte alls lika bra som jag hoppats. Böckerna rekommenderar jag ändå för de är så bra. Hela biografen var full med folk vi kände och for hem med många bekanta i samma buss. Nu är jag hemma hos mamma med Ellen för hon kommer övernatten till oss. Vi sitter och kommenterar filmen vilka alla delar vi saknade. Snart ska vi till pappa för det är hans veckoslut. Vi kommer säkert sitta uppe och tala eller se på ett par filmer.
Imorgon blir det säkert lite shopping på stan och efter det får vi se vad som händer. Ha en trevlig kväll! Lägger upp bilder lite senare, det har tyvärr inte blivit så mycket foton tagna nu på sistone.

THis WeEk

Sorry för dålig uppdatering. Har haft fullt upp med skolan. Så skönt att veckan närmar sitt slut. Ni har inte missat särskilt mycket för att
på måndagen satt jag uppe från att ha kommit hem från skolan till tre på natten. Jag gjorde mitt engelska projekt om New York som kanske inte gick särskilt bra.
på tisdagen kom jag också direkt hem från skolan och satte genast igån med att läsa Geografi. Det gick inte värst bra för jag var så trött från måndagen kväll/natt så jag gick ut och tog en timmes promenad för att friska upp.
på onsdagen hade jag då geografi provet som inte kanske heller gick så bra som jag hoppats. Efter skolan kom jag igen jajaa igen hem och började göra på min hemtentamen i biologi. Hann bara göra en uppgift och därefter for jag på träningar. Då jag kommit hem från träningarna gjorde jag på min hemtentamen tills fem på morgonen idag, för att slutföra det. GAlen? Har aldirg haft såhär mycket skolsaker på en vecka och är dödstrött. Som ni märker har jag endast gjort skolsaker och idag är första lediga dagen då jag inte behöver tänka på skolan.
Idag efter skolan var jag med Sandra på Stockmanns First Lounge och åt lite Fazers choklad. Nu är jag hemma och har ätit en middag bestående av Mc Donald's mat. Ska snart iväg till stallet för att rida, kommer bli roligt, känns som en evighet sen jag var där sist.
Imorgon kommer det säkert bli en rolig dag då Ellen min vän från vårat sommarställe kommer på besök. Hon stannar över helgen. Jag ska bl.a. gå och se Hungergames imoron med Sandra och så kommer också Ellen med. Äntligen kommer min efterlängtade film ut!
Ha en bra dag ♥

Snö?

Good Morning!
Vaknade för en stund sedan och blev chockad av vad jag såg. Det snöar? Det skulle ju bli vår och inte ännu mer snö och kallare. Ibland hatar jag Finland för detta eländiga väder. Snart ska jag till skolan som kommer vara en hemsk dag med förhör och sådant. Efter skolan blir det då att öva till prov och göra ett projekt så det blir ingen myskväll idag.
Men ha en trevlig dag i alla fall 

18 Mars - 2012

Idag har jag tränat och haft det kul. Mammas bästa vän och hennes barn Petra kom till oss idag för att planera vår New York resa som är om 10 dagar. Borde egentligen ha haft en massa skolsaker att göra men har totalt skitit i dom. Nu ska jag dock försöka läsa så godnatt för idag!

Sorry for Party Rocking

Idag blev det då inget skolarbete. Mötte upp Sonja runt tre tiden för att köpa en liten mat gåva åt Julia. Vi, hennes vänner ordnade en sweet 16 surprise party och därför kunde jag inte berätta vart jag var påväg i förra inlägget. Hade en trevlig kväll men också lite "ledsna" allvarligare saker kom på tal. Har jätte bra vänner tack för att ni finns! Lyckades också söndra ett glas och vi förlorade dessutom fotbollsmatchen jag var och spelade. Kunde dagen ha blivit mer lyckad? Festen var väll det ända roliga idag. Lägger upp lite bilder senare om nån sätter bilder på facebook, hade ju kameran med men lyckades inte få ett ända foto. Imorgon blir det då träningar och skolarbete, skolarbete och ännu lite mer skolarbete.

Friday et Saturday

Igår var det en riktigt rolig skoldag. Vi hade geografi timme och i små grupper på 4 personer skulle vi stadsplanera en ö. Vår grupp debatterade skitlänge om en massa onödiga faktorer men skitroligt var det. Efter skolan gick jag, Siri och Sandra till Mc Donalds och hehe det blev lite grälande där men nu är allt som normalt igen. På kvällen hade jag en fotbollsmatch som inte gick så värst bra. Så gårdagen var inte min bästa av alla dagar så jag gick bara och la mig förrän något annat tråkigt kunde hända.
Har just gjort lite på mitt engelska projekt till tisdagen. Vi har skitmycke skolarbete så bäst att få undan en del. Nu sitter jag och tittar på One Direction's uppträdanden. Ikväll ska jag igen och spela en fotbollsmatch och därefter fara på en fest.

drama in the house

En annorlunda ridtimme kan man väll säga. Fick en totalt ny häst. Den var riktigt trevlig och rask. Jag tycker om raska hästar. På stallet undrade jag varför en av mina två favorithästar inte alls var på timme och så fick jag höra att den är skadad och nu kan man inte rida med den på en tid. Dessutom så är min andra favoritponny också sjuk så nu har jag ingen trevlig häst eller ponny jag kan rida med. Hjälp sånt drama, haha.
Imorgon blir det då skola därefter jag ska hem och städa mitt rum för annars får jag inte gå någonstans på veckoslutet. Så ska jag på kvällen/natten och spela fotboll som slutar nångång elva tiden. Får se om det blir något annat program också men det återstår att se.
Ha en fin fortsättning på kvällen ♥

15 mars 2012

Ursäkta för dålig uppdatering. Igår hände ingenting speciellt. Var väll hemma och åt igen, och lite senare på kvällen var jag och tränade. Tycker verkligen så mycket om att träna ute då det inte är för kallt för det är så uppfriskande och man kan tänka klart. Idag slutade vi då tidigare från skolan för lärarna skulle på fortbildning. Då jag kom hem satte jag igång med att fylla i en lapp om gymnasieansökan. Försöker komma in på en sportlinje och man måste fylla i fakta om sin idrott och annat. Höll på med det i en timme och ett par minuter förrän tre sprang jag till gymnasiet som är nära mitt hem och gav lappen åt dem. Så nu är det då gjort, känns väldigt skönt. Vi har väldigt mycket skolarbete nu den kommande veckan så vet inte hur bra min blogguppdatering kommer att vara, det återstår att se. Har också läst frida som idag kom i posten med 16 sidor om One Direcion mira måste passa på att köpa den och alla ni One Direction fans!
Om en timme ska jag då och rida som vanligt. Får hoppas på en bättre häst än de två senaste gångerna. Senare ska jag då mysa hemma med hmm städning av mitt rum?
En bild från gårdagens skoldag. Jag och Siri på bilden. Ni kan hitta hennes blogg här.

Svar!

Här är svaren på frågorna ni ställde! Hoppas ni fick svar på det ni önskade er


Har du någon gång gjort bort dig?

Svar:
Hundratals gånger, redan det att jag i min fotboll försöker visa mina finska skills misslyckas. Har hänt ett par väldigt pinsamma saker åt mig men de tror jag jag håller för mig själv. En gång som var väldigt pinsam var då jag och min vän satt i bussen och talade illa om en pojke i vår skola. Hans mamma råkade sitta bakom oss och hon hade såklart hört allt. Hon hade till och med tårar i ögonen. Gissa om jag då skämdes. Men försöker att inte grubbla över alla gånger då jag gjort bort mig för då skulle jag få mycket att grubbla över.
Favorit sångare?

Svar: hmm... tycker om så många. Tycker jätte mycket om olika band såsom LMFAO, One Direction och Coldplay så jag har inga speciella sångare som jag tycker mycket bättre om än andra utan vissa sångare har en del bra sånger och en annan sångare har en del andra bra sånger.
Favorit sångerska?

Svar: Samma svar som ovan men Rihanna är nog en väldigt bra artist och tycker mycket om hennes låtar.

Favorit skådespelare/skådespelerska?

Svar: Tycker om Bradley Cooper som t.ex. är med i Hangover, Johnny Depp, huvudpersonerna i Gossip Girl, Simon Baker från The Mentalist. Tycker om en massa skådespelare men då jag ska skriva ner vem jag tycker om blir det totalt tomt i mitt huvud och kommer inte på nästan någon av mina många favoriter.

Vad gör du om 10 år?
Svar: Om 10 år är jag 25 så då hoppas jag väll att jag är tillsammans med någon pojke, kanske gift? Vet inte riktigt vid vilken ålder man gifter sig eller skaffar barn. Om jag nu tänker göra någon dera, vem vet. Jag har inte tänkt så mycket på framtiden så kan inte ge ett direkt svar på din fråga men kommer väll att studera någonstans eller vara ute och se världen, för en av mina många favorit saker är att resa, resa resa!
Från vilken affär kommer toppen med remsorna?

Svar: Den är från Gina Tricot (Finland). Kostade 14.95€ om jag inte kommer fel ihåg.

13 mars 2012

Varje gång jag gör ett inlägg med datum skriver jag först februari istället för mars. Har väll inte förstått att våren borde börja komma. Dåligt väder som det är skulle det riktigt bra kunna vara februari. Idag haglade det till och med. Dagen idag har varit intressant.. Not! När jag kom hem åt jag en lång lunch med spaghetti carbonara. Därefter öppnade jag ett Ben&Jerrys paket och åt hela paketet. God aptiti? Har också suttit vid facebook en del och så har jag spelat draw something, älskar det spelet fastän jag suger på att rita hehe. Nu ska jag väll börja öva till morgondagens engelskaprov för har inte övat nästan något och kan inte något heller, övade en tid men sen tappade jag motivationen om det nu fanns någon sådan någonsin.
Ha en bra kväll, njut när ni har chansen för det har inte jag!

Hittade en gammal bild på min dator idag när jag kollade igenom mina foton på Iphoto. Är totalt blond på bilden och skulle gärna vela färga mitt hår i samma hårfärg som jag hade då jag var liten men är lite osäker om det passar. Vad tycker ni?

In my dreams

Idag hände då inte så mycket. Stannade hemma från länken för jag är totalt förkyld håller troligtvis på att bli sjuk. Mamma tyckte att det var bäst om jag skulle stanna hemma från skolan imorgon men har missat tillräckligt med skola så får se på morgonen hur det känns. Vill ju inte smitta ner alla eller bli mera förkyld. Idag åt vi skräpmat en massa nuggets och sen till kvällsmål lite till nuggets haha. Jag har gjort det mesta jag hade tänkt göra idag utom såklart övat på prov. Det viktigaste. Motivationen för skolan har fallit totalt efter att jag kom hem från Thailand. Vet att jag borde ha övat men gjorde saker som jag ansåg var viktigare såsom t.ex. kolla på Desperate Housewives. Det var en chock en av huvudpersonerna dör. Ska inte avslöja för er vem men om ni vill kolla på de nyaste avsnitten alltså de som kommer i USA nu så kan ni gå in här.
Godnatt på er alla ♥

Frågor?


Är det något ni undrar över, vad som helst så kan ni fråga. Tänkte göra ett inlägg med frågor och svar där jag själv sökt upp frågor, men det är väll lika bra att om ni har något att fråga om så är det fritt fram!

shorts

Provade hemma mina nya shorts efter att jag fotat dem och tänkte att ni kanske ville se hur de ser ut på.

Toppen jag har på mig köpte jag för ett par veckor sedan från Carlings.


New Stuff

Hittade igår i Östra Centrum tre ljuvliga plagg för sommarbruk.
En blommig bustier.
Ett par ljuvliga sönderrivna shorts!!!
En topp med "remsor" i ändan av toppen. Toppen passar väll rätt bra med höga shorts och kanske låga Converse.

Dagens Outfit

Hej på er!
Idag har jag då varit i skolan och nu är jag hemma igen. Ska troligtvis öva en del på prov och därefter njuta av TV:n efter en lång tid igen och äta gott. Har också funderat på att gå ut och jogga men vi får se, det kan vara lite svårt när det är sådant dåligt slaskigt och halt väder på samma gång. 

Här får ni bilder från dagens outfit. Hade på mig en tröja från H&M, byxor från Gaery det är byxorna jag aldrig hann visa bild på, de är stretch och är ett av de skönaste byxor jag någonsin haft och så för första gången i år i Finland solglasögon!

11 mars 2012

Idag vaknade jag upp hos Sandra runt tio tiden. Vi åt frukost och satt och pratade en del. Åkte sedan hem för att hämta mina träningsaker och så for jag iväg för att träna. Gissa hur bra träningarna gick? Riktigt skit efter så lite sömn från natten. Efter mina träningar mötte jag upp Sandra igen. Vi gick till köpcentret "Itis" och åt först lite lunch på Mc Donalds. Så gick vi runt och kollade i butiker på ljuvliga sommarkläder som börjar komma i butikerna. Vi köpte även glass då vi tog en paus från shoppandet. Efter det fortsatte vi ännu till ett par butiker. Hittade ett par ljuvliga klädesplagg för sommaren. Längar efter att få sätta dem på mig. Lägger upp bilder imorgon på vad jag köpte. Då vi shoppat klart åkte jag hem till Pappa för där väntade god mat och film. Vi myste och åt skräpmat och gott snask.
Nu är jag då hemma igen efter en lång dag så ska gå lägga mig nu så jag hinner få lite sömn i mig.
Sov gott!
Spice Ice glassen jag åt, en supergod glass där man har vanlijglass och två valbara sötsaker. I min glass har jag Geisha och Domino. Verkligen en god blandning.

Party Rock is in the House Tonight

Gårdagens fest var jätte lyckad. Kvällen började med att jag och Char gick till butiken för att köpa lite godis som present åt Charlotta som var "födelsedagsbarnet." Därefter mötte vi upp Sabbe och Sandra på metrostationen och åkte alla fyra tillsammans till tågstationen. Där mötte vi upp ett stort gäng med folk som var påväg till festen. Festen var en sk. källarfest. Det var jätte mysigt men stort så alla rymdes jätte bra. På festen fanns det väll alltsomallt runt 50 personer. Talade med mycket personer och hade en trevlig kväll. Efter festen for jag hem till Sandra. Hos Sandra blev jag och Sandras syster Ama hungriga så vi ville gå någonstans och äta. Såklart var alla ställen stängda. Så efter en liten nattpromenad for vi tillbaks hem till dem och gjorde egna hamburgare som blev väldigt lyckade och goda.

be happy in front of people who don't like you, it kills them

Igår var det en normal skoldag. På hussatimmen (hushållsekonomin) gjorde vi sushi som blev väldigt gott och lyckat. Efter skolan for jag och Sabbe till Teatteri och jag beställde en Ceasarsallad som var väldigt god och stor. Därefter gick vi på stan i någon timme shoppade och provade kläder. Vi gick också till Stockmanns First Lounge och åt lite godis. Därefter for jag hem och så var det bara att fara iväg till träningarna.
När träningarna var slut for jag hem och Sabbe kom övernatten till oss. Vi såg en film och hade det trevligt. Somnade såklart helt i början av filmen så Sabbe fick se den ensam till slut.
På morgonen åt vi lite kaka och kollade på Solsidan. Hade det trevligt och nu for Sabbe hem.
Idag på kvällen blir det då min väns sweet 16 fest i Esbo. Tror det kommer bli riktigt roligt och en ganska stor fest? Vad ska ni då göra idag?

First Lounge

Mamma har fått ett nytt kort till varuhuset Stockmann så jag kan gå till en lounge och äta lite godis och dricka något smått. Har varit där två dagar i rad först med Sandra och igår med Sabbe. Det är ett riktigt bra ställe att läsa på prov eller om man måste vänta på någon kan man hänga där.

8 mars - På stallet

På torsdag kväll var jag ju då och rida som vanligt. Red samma hemska häst som förra torsdagen. Vi får hoppas på bättre tur nästa vecka.

8 mars 2012

Igår började jag skoldagen klockan nio med promenad runtomkring i hela stan. Från min klass var vi jag, Julia, Leona, Sandra, Sonja. Vi hade det jätte roligt då vi promenerade och pratade om en massa trevligt. Vi hade en matpaus med grillkorv. Det var en annorlunda sportdag men ändå en rolig dag.

Alla trodde vi var turister då jag fotade allmänna ställen och platser!

 

 


Kony 2012

Kollade idag på morgonen en video som jag såg på en massa bloggar. Ni känner kanske igen vilken video jag talar om, Kony 2012. Tycker det är hemskt att se vad Joseph Kony har gjort och jag hoppas innerligt att han grips för alla sina brott. Försök att sprida den vidare för att få stopp på detta. Tänk bara om ni själva skulle råka ut för det här, så alla förtjänar en chans till ett gott liv.

7 mars 2012

Idag bakade jag då jag kom hem från skolan. Gjorde en cheesecake brownie som enligt mig själv blev väldigt lyckad. Det tog nästan två timmar att göra kakan och städa undan allting. Sen for jag iväg på träningar. Har säkert för första gången i mitt liv 100% vilket betyder att jag gått på varenda träning som varit. Det är satsning på gång. Då jag kom hem hade min styvpappa köpt rosor åt mig för imorgon är det kvinnodagen och han är inte här då. Så snällt av honom.
Imorgon blir det då promenad istället för skola för vi har sportdag. Efter skolan ska jag på min ridning. Över halva veckan har redan gått, tycker veckorna och åren går väldigt fort, hinner inte med?!
Nu ska jag gå och lägga mig sov sött ♥

Sommarklänning

Köpte en sommarklänning i Thailand som jag tycker mycket om. Om tre månader är det sommar och varmt och då ska jag använda alla kläder jag köpte i Thailand och kommer köpa i New York. Tänkte i varje fall visa lite bilder på denna blommiga klänning jag köpte för några euro.

Foton - Thailand 2012

Hehe tänkte att jag ska lägga upp lite foton från Thailand men det blev inte heller så lite utan massor!!! Hoppas det inte stör er. Här kommer foton lite från överallt och pga den dåliga internet signalen i Thailand kunde jag inte ladda upp dessa foton då. 

En baby elefant som vandrade omkring vid poolen och på hotellområdet. Den klumsade en gång i bassängen och hamnade bli livräddad. Önskar att jag haft kameran framme då

Det fanns en buss som körde omkring på hotellområdet och man fick alltid så himla bråttom att hinna till bussen som körde den till ens destination
Utsikten från vårt hotellrum

Hotellrummen var skitsnygga och det fanns en pol man kunde simma (motionera) i. Man kunde hoppa i bassängen från hotellrummet

Vi spelade en hel del volleyboll i bassängen och jag ägde!
Varje kväll hade de en sk. eldshow som var helt rolig att se på. De här männen var arbetare på hotellet och de var super trevliga och vänliga men ett stort men det blev jätte jobbigt då de lärde sig mitt namn och slutade inte ropa på mig, så ofta då jag gick till poolen måste jag gömma mig under några parasoll och solglasögon...
Solar i bassängen i min nya bikini

På båtutfärdsdagen till Phi Phi Islands. Båten vi körde omkring i var en riktigt snabb båt 700 hästkrafter det är mycket det. Så då vi en tid och sedan stannade för en simtur stod håret åt alla håll.
Laguna
Leonardo DiCaprio spelade in filmen "the Beach"  på denna strand. Det är en bra film om någon vill se den.
Vi åkte också till ett ställe där vi matade halvtama apor.
En fin rosett på min nya bikini
Vägdirektions skylt
Sista kvällen blev det som efterrätt chokladfondue, namm så gott!
Koraller
Chokladfondue maskinen
På stranden på Phi Phi Island.
En dag på stranden i min nya favoritbikini
En traditionell hoppbild
Så ni kan säkert hålla med om att det var en massa foton hoppas ni ändå tyckte det var kul att se dom, om inte så berätta det gärna.

In School

God Morgon!

Har just skrivit finska prov som efter allt litet övande gick riktigt bra. Efter provet hade vi ett litet "info-tillfälle" då vi fick veta veckans program och fick våra betyg som jag själv tycker var ett bra betyg. Imorgon har vi med skolan en sportdag då jag valde promenad, vet nog inte varför.

Idag efter skolan ska jag troligtvis hem och jag har väldigt lust att baka så tänkte kanske baka en kaka eller muffins. Har någon tips på bra efterrättsrecept? På kvällen ska jag då sen och träna lite fotboll. Så inget avvikande från alla andra dagar.

Förresten har ni något speciellt ämne ni vill att jag ska blogga om?


Stress?

Har en överbokad vecka framför mig och bakom mig. Det är så stressig här i Finland. Kan aldrig ta det lugnt. Hittar på de onödigaste sakerna att stressa om, det är väldigt jobbigt. Kan inte göra något åt det men ibland är det saker som att om jag glömde stänga plattången som kan grubbla mig en hel dag som är det onödigaste att bry sig om eller att jag borde ha valt en annan kassakö för det går så långsamt fastän jag inte har bråttom. Så stressar jag för prov och för att jag ska hinna med allting, ibland måste jag till och med göra listor för att komma ihåg allt, snacka om tungt? Har någon tips på att motverka stress? Älskar resor för då har man ingenting att stressa över och man kan bara ta det lugnt utan några som helst skyldigheter som tynger en.
Min nya ljuvliga favoritbikini!!! (köpte den i Thailand, längtar till sommaren då jag ska få använda den)

6 mars 2012

En dag som återigen har gått fort. Var i skolan en överraskning va? Hade en helt trevlig skoldag. Efter skolan for jag hem och åt sushi. Det var så gott, har blivit alldeles kär i sorten jag alltid äter den med lax. Då jag ätit vaktade jag min halvsyster i någon timme så vi lekte lite olika lekar här hemma. Så for jag på träningar som faktiskt var roliga. Har nya fotbollsskor så de skavade en del men vem bryr sig, kanske jag ska köpa ett par till nya i New York. Kom först hem klockan halv tio för vi missade ett par bussar och tog sedan en spårvagn som gick runt halva stan. Har finska prov imorgon och började först öva klockan tio. Har övat alltsomallt på finska i ungefär en timme så jag har på känn att provet skiter sig men ibland måste det gå så också.
Invigde dessutom idag ett par andra nya skor nämligen mina nya höga vita Converse från Thailand.

en bild säger mer än 1000 ord

Snart är det väll vår? Många har redan börjat gå med solglasögon. Älskar våren! En ljuvlig årstid. Sommaren känns så nära men ändå så långt borta. Jag missade en stor del av vintern då jag var i Thailand och därför har den vintern kännats extra kort och nu gassar solen redan uppe på himlen och det blir bara ljusare för varje dag. Gotta love it! Så idag har jag då lyssnat om och om igen på One Directions Forever Young hehe och övat en del på kemi och såklart då jag övar klart fick jag ett meddelande av min lärare att jag inte behöver skriva provet. Två dagars övning i onödan. Gud vad det stör för det kändes verkligen som om jag kunde allting. Nå på onsdag har jag finska prov och fastän jag borde ha övat idag sket jag i det och kollade på Desperate Housewives från TV som igen har börjat efter pausen. Då det slutade började jag ladda upp alla ljuvliga bilder från Thailand som mamma tagit med sin kamera. Hittade massor med ljuvliga bilder, saknar verkligen den resan speciellt värmen.
Imorgon blir det då att öva på finska prov och på kvällen skall jag och träna fotboll i ett par timmar. Kan lägga upp några photoinlägg med bilder från Thailand om ni vill se?
Snart ska jag dock och sova så det blir väll godnatt för idag ♥
Vet inte vad som hände med alla foton utom de 2 första. På min Iphoto kan man trycka på en knapp som förbättrar fotots kvalite, inte försämrar kvaliten som den gjorde med de här fotona. Det syns ju knappt något, ville få det skarpare men det blev inte så den här gången! Fotorna är i varje fall från den sista dagen på stranden på Mai Khao Beach.

Songs

Forever Young!!!
Don't Stop Believing
Without You
International Love
En del sånger jag tycker om att lyssna på vid lite olika tillfällen. Kollade för en stund sen på youtube och hittade en ny alldeles underbar version av forever young!
Idag har jag då varit i skolan. Efter skolan gick jag hem med Jessica. Vi gick via Mc Donald's och åt lite ohälsosam mat. Skrev inte kemiprovet idag i skolan så idag får det väll bli lite till övande och så ska jag bara ta det lungt och lyssna på bra musik.

Living my life

Idag har det inte hänt något intressant. Har myst med en film och så läst till det ljuvliga kemi provet! Imorgon blir det då att gå tillbaka till skolan. Mitt sista år förrän gymnasiet och det är endast 3 månader kvar och så är det sommarlov. ojojoj det här året har gått fort. Tycker det är synd med att en del av mina vänner far till skilda gymnasier och då träffas man ju inte så ofta. Så ska väll tänka positivt att satsa och ta ut allt av det här sista året av högstadiet.
Nu ska jag gå och lägga mig så godnatt på er!

4 mars 2012

Kom nyss hem från träningarna. Vi var rätt få på plats så vi hade jätte roliga träningar. Nu är jag alltså hos pappa och ska börja öva till kemi provet för har på känn att jag kommer hamna skriva det imorgon. Bloggar nu för vet inte om jag kommer på datorn senare.
Missing the days when you could just get up and do nothing
Lägger upp lite bilder från Thailand i mina inlägg för det är väll trevligare än bilder på mig just nu i mina träningskläder?

New York City, the City that Never Sleeps

haha fick inte det att fungera med en countdown så istället blev det en stillastående timer. Om 24 dagar blir det då att åka iväg till New York med min mamma och bror och mammas bästa vän och hennes barn som är lika gammal som jag. Det kommer att bli så kul. Har en gång förut varit till New York och älskade det. Har sparat pengar i evigheter för den här resan så jag kan shoppa loss. Kan inte vänta som tur är det endast ca 3 veckor kvar.
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se


If steroids are illegal for athletes then photoshop should be illegal for models!


God Morgon!
Vaknade upp hos pappa för någon timme sedan. Har nästan inga saker här hos pappa så det enda jag kan göra är att vara på datorn såsom blogga, facebook, ladda upp musik och äta.
Snart ska jag iväg och träna men tänkte lägga upp ett snabbt inlägg förrän jag drar iväg.
Idag har jag då inga planer, tror jag borde läsa lite till mitt kemi prov eftersom jag missade det på fredag.
Ha en bra dag alla ♥

When i give you my time, i'm giving you a portion of my life that i will never get back. So don't waste it

Hej!
Min blogg har varit osammarbetsvillig och det har tagit totalt för länge att ladda upp bilder osv så har inte bloggat speciellt mycket.
Torsdag - 1 mars 2012
Torsdagen var en lång dag för min del, försökte blogga den dagen men mina mobilinlägg publicerades aldrig. Direkt efter skolan åkte jag iväg till stallet för att rida. Fick en ponny jag inte tycker speciellt mycket om. Den var ganska liten och bockade om man gav spö som behövdes ganska mycket, så det blev att försöka hållas kvar där på ryggen. Efter ridningen kom pappa och förde mig vidare till en viktig fotbollsmatch runt 21 tiden. Så hemma var jag först 23 tiden.
Fredag - 2 mars 2012
Igår var faktisk också en lång dag. Vaknade på morgonen 9 tiden för jag  gick inte till skolan... På dagen for jag till stan för att köpa ett par byxor från ett ställe som hette något Gaery och köpte med det samma en topp från carlings också. Kan lägga upp bilder senare då jag fått dom på datorn. Då jag kom hem från stan packade jag min väska och traskade väg till min mommo. Var hos henne hela dagen. Vi gjorde god mat bakade två kakor och hade roliga diskussioner. Från min mommo for jag iväg på träningar. Det är hemskt när snön smälter och det blir slask och vatten som samlas på fotbollsplanet. Råkade skjuta en boll i en stor vattenpöl och fick dyblöta skor då jag sprang efter bollen. Tränade dock fortfarande med mina våtar skor och strumpor och pga det håller jag på att bli lite förkyld. Från träningarna for jag hem till Sandra som flyttat. Gick och kollade på deras nya hem som var jätte fint! Bytte om och så åkte vi tillsammans till Matildas födelsedagsfest, sweet 16. En av kakorna jag bakat med min mommo var hennes gåva men då jag skulle vända kakan for den i många bitar så den blev såklart väldigt snygg haha. Hade det jätte trevligt hos Matilda. Sandra, Kille och jag tog sedan bussen hem tillsammans men bestämde oss för att gå på after party till Mc Donalds. Men...
Då vi steg av och skulle gå till Mc Donalds var den stängd. Så vi hamnade gå 3 hållplatser tillbaka för Sandra och Kille ville till och äta. NÅnej men dom tänkte int på att vi skulle ha kunnat ta buss till Mc Donalds så vi hamnade gå för de inte lyssnade på mig. Så där satt vi sen och åt en halv timme kanske och så tog jag bussen hem. Det är pappas veckoslut så jag for hem till honom.
Lördag - 3 mars 2012
Idag morse var det tidig uppväckning för jag hade en till fotbollsmatch någonstans i skogen. Vi vann matchen men skadade mig lite då en stor våldsam flicka sparkade mig på ett ställe jag en gång har stukat foten på förr, så får se hur det blir med morgondagens träningar. Efter matchen gick jag tillbaka till min mommo för att hålla henne sällskap. Gjorde lite mat och gick sedan i vår gamla jazzuzi för att ta ett långt och skönt bad. (min mommo bor i vår gamla lägenhet) Sen tittade vi på sport från TV:n men somnade på soffan och sov i nästan 4 timmar. Är nu hos pappa och ska gå och lägga mig.
Sweet Dreams ♥
2 bilder från Thailand nära vårt hotell i min nya bikiney och "spetsväst", min halmhatt som jag köpte där, solglasögon från Ninja

Sweet 16

Natt? Klockan är rätt mycket och har just kommit hem från min vän Matildas födisfest så tänkte bara göra ett snabbt mobilinlägg innan jag går och lägger mig, men mera bloggning får det bli imorgon. Sov sött!


1 mars 2012

God morgon!

Igår kväll var jag då på fotbollsträningar. Det var roligt att komma tillbaka och har saknat träningarna och mina vänner i laget. Hemma orkade jag inte läsa på kemi prov så jag hade en myskväll med god mat och Desperate Housewives.

Nu är jag i skolan och på den första timmen gjorde vi vimplar i bildkonstsalen med Sandra och Julia. Alla vimplar ska symbolisera något och min heter Everybody Is Black&White. Så hade vi kemi timme och vi kollade på en film som heter "The Grizzly Man" som är en dokumentär som handlar om en man som går och lever med björnar och sen blir dödad av dem. Vi har också gjort en gymnasie ansökan idag.

Idag ska jag gå en stund på stan efter skolan med Sonja och så ska jag och rida tillbaka igen efter ett par veckor! Direkt efter min ridning ska jag och spela "nattfotboll".


RSS 2.0