9 maj 2012

Kommer aldrig på roliga rubriker, så hoppas datum är okej med er.
Igår uppdaterade jag inte för att jag hade en aning bråttom. Då jag kom hem från skolan började jag med att kolla ett Gossip Girl avsnitt, hehe jag och Siri är båda väldigt förtjusta i programmet och vi diskuterar alltid i skolan vad som har hänt i avsnitten likaså idag. Då jag igår kollat på Gossip Girl läste jag i någon timme till samhällslära provet och for därefter på match som vi spelade jämt, fastän vi var bättre.
Jag kom just hem från en riktigt rolig skoldag, och idag ska jag och kolla på Titanic 3D med Sonja och Sabbe, men förrän de ska det köpas mycket godis.
Bilden från idag efter skolan :)

7 maj 2012 - Min dag kortfattat

Idag har det då varits i skolan. Sista timmen hade vi modda, men vi fick gå och fota så jag och Sonja åkte hem med en liten omväg för att få foton till våra modda projekt.
Hemma har jag läst till mitt näst sista prov i grundskolan, samhällslära. Diskuterat politik vid matbordet som provövning, kollat på det näst sista avsnittet av desperate housewives och jag är jätte ledsen för att programmet slutar. Har följt med det sedan det börjat och inte missat ett enda avsnitt.
Nu ska jag då gå och lägga mig. Sov gott alla!

LiFe

Igår kväll kom jag hem så sent från Tammerfors att jag inte for till Siri och Lolo på pizzakväll, synd. Stannade istället hemma och kollade på en film, The Girl with the Dragon Tattoo. Den var verkligen bra men en aning för grym.
Idag på morgonen träffade jag min kära vän Sonja som varit i Portugal i en vecka. Saknade henne verkligen och det var jätte skönt att prata om allt med henne! Vi gick ute på här och där runtomkring.
Kom sedan hem för att äta och efter det har jag kollat på ishokey VM match mellan Finland och Slovakien.
Dessutom har jag kollat bloggar och sånt och hittat många visdomsord som jag ska lägga på bloggen som inspiration. Har klippt ihop från mitt Iphoto med bilder och sedan citat från internet och det här tog verkligen länge!

New Beginning

Sitter i bilen och är påväg till tammerfors för att spela en fotbollsmatch. Har nu försökt få inspiration till att blogga men jag har inget vettigt att skriva om, och då är det onödigt att skriva om onödig ointressant fakta.

Under de här veckorna jag inte har bloggat på har det inte hänt något extra speciellt.
Igår var jag med Sandra på stan efter skolan och jag köpte ett par jeans och en topp. Kan lägga upp bilder senare, och så mötte vi upp Siri, Julia och Leona. Vi alla gick en stund på stan och därefter for vi hem till Julia och chillade. Efter en stund kom också Lolo dit. Vi satt och pratade och åt för det mesta och bland raderna hade vi ganska hetsiga diskussioner där alla var om ganska olika åsikter om saken. Nu är väll allt helt okej och idag på kvällen ska vi samma gäng ha pizza kväll hos Siri och Lolo om jag hinner, om inte min match slutar himla sent.

Vi har också lite i klassen börjat räkna hur många skoldagar det är kvar och det är endast 13 ordentliga skoldagar kvar, resten är specialdagar och annat. Allt som allt har vi dock en månad skola.
Det är verkligen hemskt för jag vill inte att skolan ska ta slut, speciellt inte när jag har gått i samma skola som vissa i 9 år och nu tar det bara slut, för att vi ska till skilda skolor. Kommer verkligen att sakna alla och försöka hålla kontakt med de flesta.

Det fungerar inte att lägga upp bilder nu så ska lägga dom på kvällen


RSS 2.0