?

Bloggen lider. Har ingen inspiration eller ork att blogga. Vi får se om jag tar en kort paus eller vad jag ska göra.

stable

Idag var det då en skitlång skoldag. Lång och en massa jobbiga ämnen. Efter skolan gick jag till stan med sonja för att köpa ett par skor men de finns ingenstans i min storlek. När jag var påväg hem såg jag tanja och vi blev och pratade en lång stund så jag nästan försenade mig från min skjuts till ridningen. Åkte sedan till stallet och fick veta att jag skulle rida en skit häst, som jag nu ridit de senaste gångerna. Det var alltså en ganska tråkig timme.
Kom hem runt nio tiden och har suttit vid datorn och bara myst.

17-18 april 2012

Måndag
Igår var det sovmorgon för min del, började först klockan 11.30. Efter skolan for jag hem och satt vid datorn i ett par timmar och gjorde ingenting speciellt. På kvällen kom titanic på tv:n och hade tårar i ögonen under hela filmens lopp för den var så sorlig.
Tisdag
Idag slutade jag redan lite före ett och for sedan iväg till Itis för att möta Sonja. Vi gick till ett par butiker och tittade på ljuvliga sommarkläder. Kom för en liten stund sen hem och snart blir det dags för provläsning, för jag har franska prov imorgon... Men datorn kommer ju alltid i första hand så passar nu på med att lägga upp ett inlägg så jag inte glömmer.

I'm back

Förlåt för så dålig uppdatering. Har inte haft någon motivation att blogga sedan jag kom hem från min resa. Tyckte det passade bra med en liten paus eftersom jag hade haft en ganska stressig period.

Det här veckoslutet har jag varit på träningsläger i Pajulahti med mitt fotbollslag och vi hade det skitroligt! Kan berätta mera om lägret i ett skillt inlägg.
Under de här veckorna då jag inte bloggat har det inte hänt speciellt mycket, har mestadels varit med vänner, spelat fotboll och gjort skolarbeten.
Om ni vill att jag ska blogga om New York resan som var för två veckor sedan och lägga upp bilder, också på de saker jag köpte där, så kan ni kommentera i det här inlägget, annars låter jag det vara.
Idag börjar jag 11.30 så det blev sovmorgon idag. Nu ska jag börja göra mig klar, hörs senare!

RSS 2.0