NEw YoRk

Förlåt för usel uppdatering. Har haft det stressigt med skolan och har inte annars heller använt datorn lika mycket. Därför har det blivit lite svagt med inlägg.
Idag har jag haft ett nationellt prov som totalt sket sig. Kunde inte ens räkna världens lättaste räkningar. Så kan det väll gå ibland.
Under dagarna som gått har jag tränat nästan varje dag och så har jag hängt på stan. Imorgon blir det avfärd till New York, längtar! Ska shoppa loss ända tills pengarna är slut. Vet inte hur uppdateringen kommer se ut, beroende på om hotellet har wifi. Vi har dessutom ett ganska fullt schema så får se om jag har tid någongång. Annars blir det ett par bildbomber efter resan med alla foton.
Nu ska jag börja packa hehe lite sent ute, men ska endast ta med mig en skjorta eller två för där blir det sedan nya inköp.

Kommentarer
Postat av: SARA'S HEMLIGHETER

Hur väl känner du egentligen människorna runt omkring dig? Jag slår vad om att några av de människorna du träffar varje dag och tror att du känner har mörka hemligheter som de skyddar med sina liv. Jag vet, för jag har själv varit där. I min blogg skriver jag anonymt om de övergrepp, misshandel och mordhot som jag utsattes för under fem års tid – med målet att nå ut till andra som inte vågar berätta.Hittills har jag fått kontakt med ett tiotal tjejer i samma situation som jag, men jag är övertygad om att det finns fler. Jag vill skapa en känsla av att man inte är ensam, eftersom jag själv känt så otroligt många gånger. Hjälp mig att sprida min blogg, tillsammans kan vi göra skillnad. ♡

2012-03-31 @ 18:46:36
URL: http://sarashemligheter.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det :)Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

2012-04-06 @ 10:22:28
Postat av: Johanna

Var gärna med och tävla om att bli veckansblogg :)

http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/april/1-april-2012-veckansblogg.html#comment

2012-04-07 @ 01:28:46
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Glad påsk :)

2012-04-08 @ 00:35:28
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Kolla då gärna in min video om hur man kan få fler besökare och en större blogg här: http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/april/11-april-2012-sa-far-du-fler-besokare.html#commentBer om ursäkt om du inte gillar sånna här kommentarer!

2012-04-11 @ 23:19:58
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: ebba<33

sjukt fin blogg du har , kolla gärna min blogg lite då o då och kommentera gärna då för vill få lite kommentarer! kram

2012-04-14 @ 07:51:16
URL: http://ebbasweetbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0